Skrzynka pocztowa
Poczta Lili nie jest dostępna dla każdego. Zaklęta skrzynka pocztowa filtruje wiadomości reklamowe i te, które posiadają ważną zawartość.
First topic message reminder : Skrzynka pocztowaPoczta Lili nie jest dostępna dla każdego. Zaklęta skrzynka pocztowa filtruje wiadomości reklamowe i te, które posiadają ważną zawartość.
Ostatnio zmieniony przez Lila Al-Khatib dnia Sro Paź 04 2023, 00:01, w całości zmieniany 1 raz |
07 — V — 1985 Matka sprowadziła na naszą drogę nową siostrę — po ponad miesiącu upewniania się, że będzie gotowa na poznanie naszych celów, postanowiłem uchylić drzwi do Kowenu niejakiej Sandy Hensley. Mieszka w Wallow, od niedawna pracuje dla mnie w Rezerwacie; zna magię natury i potrafi przywołać chowańca, wspomniała też, że uczy się zaklinania i konsekracji. Nie zna żadnych nazwisk, poza moim — gdybyś chciała poznać ją osobiście, mogę umówić spotkanie. Ufam jej na tyle, na ile możemy zaufać komukolwiek w obecnych czasach — nie wie, że Lilith kroczy wśród nas; na podzielenie się tym sekretem jeszcze przyjdzie czas. Mam nadzieję, że wkrótce poczujesz się lepiej; jestem pewien, że Sandy rozkwitłaby pod Twoimi skrzydłami, gdybyś zechciała poduczyć jej zaklinania. |