Larissa Paganini
[ukryjedycje] Ostatnio zmieniony przez Larissa Paganini dnia Czw Kwi 20 2023, 10:31, w całości zmieniany 3 razy |
Odmienność : Czarownica
Zawód : szefowa kuchni w rodzinnej restauracji
Benjamin Verity II
ODPYCHANIA : 15
SIŁA WOLI : 5
PŻ : 169
CHARYZMA : 28
SPRAWNOŚĆ : 7
WIEDZA : 20
TALENTY : 3
styczeń 16, 1985 nie miej mi za złe ten brak odwiedzin. Plotki szybko roznoszą się po mieście, zwłaszcza tej wielkości jak Saint Fall, więc jestem pewien, że wybaczysz mi nieobecność w ostatnich miesiącach. Proszę. Zatęskniłem za naszą rozmową. Tą ludzką i prawdziwą nad kieliszkiem dobrego Barolo Monprivato Ca d'Morissio być może podanym wraz z Ravioli con Ripieno di Anatra e Oca? Tak, pamiętam jego smak i Twoje nauki gdzie poprawnie postawić akcent. Valerio za każdym razem był pod wrażeniem (prawdopodobnie to było wrażenie). Mógłbym odwiedzić Cię pojutrze, być może po 9 wieczorem? Jeśli oczywiście się zgodzisz. Obiecuję ładnie się ubrać i przynieść prezent dla wybitnej szefowej kuchni. |
Odmienność : Czarownik
Miejsce zamieszkania : North Hoatlilp
Zawód : adwokat twój i diabła
4 marca 1985 roku Smutne i, dla wielu naszych pobratymców, tragiczne w skutkach wydarzenia z dwudziestego szóstego lutego pokazały, że w obliczu katastrofy Krąg Hellridge powinien zademonstrować nie tylko gotowość do działania, ale przede wszystkim — jedność. To z myślą o niej kreślę te słowa, wyrażając szczerą nadzieję, że przywrócenie świetności miastu oraz zadbanie o spokój w sercach czarownic i czarowników Saint Fall jest priorytetem dla nas wszystkich. Choć zabrzmi to jak polityczny frazes — a te dziś odkładam na bok — nawołuję do jednego: ramię w ramię zmierzmy się z rzuconym nam wyzwaniem i zademonstrujmy magicznej społeczności siłę oraz solidarność. Hellridge po raz pierwszy od wieku zaznało gorzkiego posmaku niekontrolowanej katastrofy; przywróćmy poczucie bezpieczeństwa poprzez współpracę nie tylko z Katedrą Kościoła i Międzymiastowym Magicznym Ratuszem, ale przede wszystkim — z sobą. Siódmego marca równo w południe rodzina Williamson obejmie patronat nad skoordynowaną rekonstrukcją uszkodzonego przez pożar Deadberry. Wierzę, że obywatele magicznej społeczności nie zawiodą — jestem pewien, że nie zawiodą również przedstawiciele Kręgu. Zachęcając do współpracy i dołączenia do wspólnej misji siódmego marca, nie powinienem wspominać o korzyściach dla nas wszystkich, te są wszak oczywiste — odbudowane miasto to gwarant odbudowanego zaufania w Krąg i jego idei. List dotyczy wydarzenia prywatnego "Jeden za wszystkich". Wzięcie w nim udziału nie jest obowiązkowe, a niepojawienie się nie wiążę się z żadnymi konsekwencjami wobec postaci; nie musisz również odpowiadać na tę wiadomość — gdyby zaistniała taka potrzeba, użyj listów do Zjawy. |