First topic message reminder : [ukryjedycje] Ostatnio zmieniony przez Mistrz Gry dnia Sob Mar 30 2024, 14:35, w całości zmieniany 1 raz |
Miejsce zamieszkania : Piekło
Zawód : Guru sekty satanistycznej
Sebastian Verity
ODPYCHANIA : 25
SIŁA WOLI : 24
PŻ : 192
CHARYZMA : 9
SPRAWNOŚĆ : 9
WIEDZA : 8
TALENTY : 19
Proszę o usunięcie posta i rzutu. Spojrzałam na złą księgę rytualną, przez co brałam pod uwagę wyższy próg, a rytuał wyszedł już za pierwszym razem. |
Odmienność : Czarownik
Miejsce zamieszkania : North Hoatlilp
Zawód : Starszy Oficer (Protektor), Czarna Gwardia
Marvin Godfrey
WARIACYJNA : 13
SIŁA WOLI : 20
PŻ : 198
CHARYZMA : 2
SPRAWNOŚĆ : 14
WIEDZA : 2
TALENTY : 19
Odmienność : Słuchacz
Miejsce zamieszkania : Wallow
Zawód : Złota rączka
Judith Carter
ANATOMICZNA : 1
NATURY : 5
ODPYCHANIA : 30
WARIACYJNA : 1
SIŁA WOLI : 20
PŻ : 180
SPRAWNOŚĆ : 5
WIEDZA : 13
TALENTY : 24
Po pierwotnym przypadkowym rozpoznaniu tutaj i zdecydowanie mniej przypadkowej, bardzo konkretnej rozmowie tutaj melduję posłusznie, że wprowadziłam Marvina Godfreya w podstawy informacji o Kowenie Dnia, tym samym mianując go (i sam się też mianuje) na sojusznika. |
Odmienność : Czarownica
Miejsce zamieszkania : Cripple Rock
Zawód : starsza oficer sumiennych w Czarnej Gwardii
Lyra Vandenberg
ILUZJI : 22
ODPYCHANIA : 5
PŻ : 172
CHARYZMA : 19
WIEDZA : 9
TALENTY : 5
Odmienność : Syrena
Miejsce zamieszkania : SAINT FALL, SONK ROAD
Zawód : aktorka, anonimowy dawca łusek, dostawca morskich skarbów
Annika van der Decken
ANATOMICZNA : 6
NATURY : 20
SIŁA WOLI : 11
PŻ : 181
CHARYZMA : 7
SPRAWNOŚĆ : 10
WIEDZA : 29
TALENTY : 11
Ponawiam próbę, w tym opku fabularnie biorę sobie do serca zalecenia pana doktora, o magicznej wstrzemięźliwości wspominam nieco mimochodem również tutaj, a tu też jest krótko o wysiłkach; czyli co Annika planuje zrobić, żeby się jednak przypadkiem nie udusić! Są to odmienne problemy medyczne, które wymagają odmiennych kroków w ich leczeniu. |
Miejsce zamieszkania : Maywater
Zawód : Badaczka, asystentka wykładowcy
Yadriel Venoir
ODPYCHANIA : 20
WARIACYJNA : 5
SIŁA WOLI : 10
PŻ : 168
CHARYZMA : 12
SPRAWNOŚĆ : 4
WIEDZA : 2
TALENTY : 14
Zgodnie z treścią pytania w FAQ, podbijam zgubioną prośbę o jednorazową ingerencję MG. Ingerencja wykonana |
Miejsce zamieszkania : Eaglecrest
Zawód : negocjator policyjny
Blair Scully
ILUZJI : 23
NATURY : 1
SIŁA WOLI : 10
PŻ : 178
CHARYZMA : 8
WIEDZA : 15
TALENTY : 14
Miejsce zamieszkania : saint fall, stare miasto
Zawód : studentka, prowadzi antykwariat
Arlo Havillard
POWSTANIA : 20
SIŁA WOLI : 5
PŻ : 169
CHARYZMA : 6
SPRAWNOŚĆ : 7
WIEDZA : 4
TALENTY : 24
W związku z tym, że od publikacji kp Arlo nie minął jeszcze miesiąc, proszę o drobną korektę zawodu z policjant na detektyw policyjny i dopisanie do hobby "śledzić poczynania NASA". |
Miejsce zamieszkania : saint fall
Zawód : detektyw policyjny, zaklinacz
Cain Verity
ANATOMICZNA : 13
SIŁA WOLI : 8
PŻ : 170
CHARYZMA : 23
SPRAWNOŚĆ : 6
WIEDZA : 17
TALENTY : 3
Poproszę o zmianę nicku na Cain Veirty |
Miejsce zamieszkania : Shadowplains Mansion
Zawód : Adwokat Diabła
Cain Verity
ANATOMICZNA : 13
SIŁA WOLI : 8
PŻ : 170
CHARYZMA : 23
SPRAWNOŚĆ : 6
WIEDZA : 17
TALENTY : 3
Już sama zmieniłam - przyzwyczajona po SL, nie wiedziałam, ze nie ma blokady na okienko z nickiem w panelu. |
Miejsce zamieszkania : Shadowplains Mansion
Zawód : Adwokat Diabła
Barnaby Williamson
ANATOMICZNA : 5
ODPYCHANIA : 33
PŻ : 211
SPRAWNOŚĆ : 25
WIEDZA : 6
TALENTY : 16
Nowa Danusia, nowy ja: wykorzystuję darmową zmianę wizerunku i proszę o jego podmiankę w karcie na Giacomo Cavalli (zdjęcie tutaj) <3 |
Miejsce zamieszkania : Stare Miasto
Zawód : starszy oficer oddziału Czyścicieli w Czarnej Gwardii
Lyra Vandenberg
ILUZJI : 22
PŻ : 172
CHARYZMA : 19
WIEDZA : 9
TALENTY : 5
Chciałabym zgłosić jeszcze z poprzedniego okresu (marzec-kwiecień) opowiadanie, w którym podejmuję się próby zmniejszenia swojego poziomu zatrucia w postaci domowego spa. Stosuje do tego kąpiele z olejkami, zieloną herbatkę oraz dużo się pocę i myślę intensywnie o tym, by nie czarować. |
Odmienność : Syrena
Miejsce zamieszkania : SAINT FALL, SONK ROAD
Zawód : aktorka, anonimowy dawca łusek, dostawca morskich skarbów
Barnaby Williamson
ANATOMICZNA : 5
ODPYCHANIA : 33
PŻ : 211
SPRAWNOŚĆ : 25
WIEDZA : 6
TALENTY : 16
W tym poście mechanicznie łamię rytuał podszeptu rzucony przez Lyrę, który obejmował również następujące lokacje: klik & klik. Później rzucam go ponownie z wyższą mocą, więc nie ma konieczności usuwania go z opisu tematów; powodzenie zgłaszam tutaj. Dodatkowo proszę o usunięcie posta tutaj; zgłosiłam rzemiosło w temacie do rytuałów <3 |
Miejsce zamieszkania : Stare Miasto
Zawód : starszy oficer oddziału Czyścicieli w Czarnej Gwardii
Cecil Fogarty
ANATOMICZNA : 20
ILUZJI : 8
SIŁA WOLI : 15
PŻ : 179
CHARYZMA : 15
SPRAWNOŚĆ : 7
WIEDZA : 5
TALENTY : 10
Zgodnie z ogłoszeniem, które pojawiło się wraz z nowym okresem fabularnym, proszę sprowadzającego mi kartę postaci Mistrza Gry o przerzucenie 5 punktów doświadczenia z języka migowego do teorii magii. Przede wszystkim, przez zmniejszoną aktywnością w tamtym okresie, przegapiłam ogłoszenie dotyczące poziomu języków, a więc, biorąc pod uwagę fakt, ze Cecil obecnie nieczęsto sięga po język migowy (operował nim głównie w dzieciństwie i teraz - rzadziej - w kontakcie ze siostrą), to wydaję mi się, że poziom II jest w jego przypadku zbyteczny. Teoria magii - od dawna podąża śladami przeszłości. Przygląda się, bada salę zegarową w domu rodzinnym. Odnalazł owijaną legenda kryptę Fogartych i rozgryzł, jak się dostać do środka. Ponadto wytrwale, we własnym zakresie studiuje arkany magii anatomii, o czym świadczy jego dynamiczny rozwój w tym obszarze. Ostatnie wydarzenia, mające na nim ogromny wpływ, gdyż wielokrotnie znajdował się w centrum osobliwych zjawisk, zmuszają go do coraz częstszych refleksji, także natury teoretycznej, co- małymi, osowiałymi krokami - przybliża go do celu i wyśnionego projektu, obecnie w formie notatek spoczywających na dnia szuflady. |
Odmienność : Cień
Miejsce zamieszkania : Deadberry
Zawód : ilustrator
Sandy Hensley
NATURY : 20
SIŁA WOLI : 15
PŻ : 173
CHARYZMA : 3
SPRAWNOŚĆ : 4
WIEDZA : 19
TALENTY : 12
Bardzo proszę o przełożenie 1 punkcika z umiejętności gotowania do reszty (czyli jednocześnie wykreślenie tej umiejętności). Tworząc Sandy, miałam nieco inną koncepcję, która w trakcie rozgrywki się zmieniła. Nie użyłam tej umiejętności fabularnie i nie mam obecnie też planów, aby Sandy kierowała się w stronę magicznych wypieków; fabularnie jej zainteresowania zaczynają kształtować się w kierunku dziedzin magicznych i z pewnością gotowanie nie będzie rozwijane dalej, ani nie będzie używane mechanicznie czy fabularnie. |
Odmienność : Medium
Miejsce zamieszkania : Wallow
Zawód : medium, opiekun w Rezerwacie Bestii