ListyTerence'a Forgera
Terence uwielbia pisać listy i chwalić się swoim charakterem pisma wypracowanym jako dziecko przez długie godziny kaligrafowania. Czarny tusz na papeterii w odcieniu kości słoniowej zawsze wygląda dobrze.
First topic message reminder : ListyTerence'a ForgeraTerence uwielbia pisać listy i chwalić się swoim charakterem pisma wypracowanym jako dziecko przez długie godziny kaligrafowania. Czarny tusz na papeterii w odcieniu kości słoniowej zawsze wygląda dobrze.
Ostatnio zmieniony przez Terence Forger dnia Czw Kwi 04 2024, 22:29, w całości zmieniany 7 razy |
07 — V — 1985 Matka sprowadziła na naszą drogę nową siostrę — po ponad miesiącu upewniania się, że będzie gotowa na poznanie naszych celów, postanowiłem uchylić drzwi do Kowenu niejakiej Sandy Hensley. Mieszka w Wallow, od niedawna pracuje dla mnie w Rezerwacie; zna magię natury i potrafi przywołać chowańca, wspomniała też, że uczy się zaklinania i konsekracji. Nie zna żadnych nazwisk, poza moim — gdybyś chciał poznać ją osobiście, mogę umówić spotkanie. Ufam jej na tyle, na ile możemy zaufać komukolwiek w obecnych czasach — nie wie, że Lilith kroczy wśród nas; na podzielenie się tym sekretem jeszcze przyjdzie czas. |