18.05.85Czaszka biesaWendy Paterson i Esther Marwood
czaszka biesa
The member 'Wendy Paterson' has done the following action : Rzut kością 'k100' : 38 |
Stwór przyjmuje kolejne ciosy, lecz wcale nie rezygnuje z ataku i nie ucieka w popłochu. Esther przygotowuje się do kolejnych ciosów. - Stalactite - pada pierwsze po wycofaniu się o kilka kolejnych kroków, by uniknąć potencjalnej szarży. - Frangiramus - pada jako drugie, bo liczy na to, że przebity soplami potwór padnie od ostatniego uderzenia. 1. Stalactite ST 75, k3 na liczbę sopli 2. Frangiramus ST 55 |
The member 'Esther Marwood' has done the following action : Rzut kością #1 'k100' : 44 -------------------------------- #2 'k3' : 2 -------------------------------- #3 'k100' : 51 |
Udany strzał i czar mojej matki poleciały w stronę stwora. Gałąź się ułamała, a ja tylko liczyłam, że jest to już koniec tej walki. 1. Unik stwora. próg: 80 - 20 - 7 = 53 na strzał i próg: 60 - 20 - 7 = 33 na gałąź. PŻ potwora 85/200 |
The member 'Wendy Paterson' has done the following action : Rzut kością 'k100' : 80 |
Stwór uniknął i mojego strzału i spadającej na niego gałęzi. Był szybki i mimo ran nie zamierzał się poddać. - Febricitantibus - Usłyszałam znowu i przygotowałam się do obrony. 1. Febricitantibus stwora. Próg: 45 - 25 = 20 2. k6 na cel. Parzyste Wendy, Nieparzyste Esther |
The member 'Wendy Paterson' has done the following action : Rzut kością #1 'k100' : 34 -------------------------------- #2 'k6' : 1 |
Czar poleciał w stronę mojej matki, a ja przygotowałam się do ataku. - Diruptio! Diruptio Magnus! - Nie było czasu na cackanie się z nim. 1. Diruptio Próg: 60 - 5 = 55 2. Diruptio Magnus Próg: 70 - 5 = 65 |
The member 'Wendy Paterson' has done the following action : Rzut kością #1 'k100' : 2 -------------------------------- #2 'k100' : 97 |
Szybują kolejne zaklęcia, zacięta walka trwa. Esther nigdy nie przypuszczała, że przyjdzie jej kiedykolwiek stanąć w podobnej sytuacji, ale teraz nie było już odwrotu. - Alisfaucium! Aura Glaciei! 1. Alisfaucium st 60 - 18 = 42 2. Aura Glaciei st 30 - 18 = 12 |
The member 'Esther Marwood' has done the following action : Rzut kością #1 'k100' : 76 -------------------------------- #2 'k100' : 41 |
Jeden z moich czarów nie wyszedł, ale potężniejsza inkantacja została posłana w stronę stwora. Moja matka nie zdecydowała się bronić i dwa czary również zostały w niego wycelowane. Stwór nie mógł zrobić niczego innego, niż spróbować tego uniknąć. Unik stwora na czary Esther. Próg: 100 - 20 - 7 = 73 |
The member 'Wendy Paterson' has done the following action : Rzut kością 'k100' : 65 |