Skrzynka pocztowaMary Wood
Skrzynka Mary stoi zazwyczaj pusta. Mało kto do niej pisze, żadnych subskrypcji nie posiada, może dlatego zagląda tam tak rzadko?
Skrzynka pocztowaMary WoodSkrzynka Mary stoi zazwyczaj pusta. Mało kto do niej pisze, żadnych subskrypcji nie posiada, może dlatego zagląda tam tak rzadko?
Ostatnio zmieniony przez Mary Wood dnia Czw Maj 16, 2024 9:26 am, w całości zmieniany 1 raz |
06 V 1985 Jak tam Twoje zapasy ziółek? Potrzebuję kompana do zadbania o płuca i poczytalność. Kiedy mogę wpaść? Buźka |
27 V 1985 Wspólni znajomi na Sonk Road podszepnęli mi odezwać się do Ciebie. Ponoć za parę zielonych potrafisz przegonić ból i troski, a potem zapomnieć, z kim rozmawiałaś. Przydałby mi się ktoś skuteczny i dyskretny. Jeśli to coś więcej niż tylko plotki, wyślij mi na skrzynkę pocztową numer 5 w Wallow miejsce i czas, żebyśmy mogli porozmawiać. |
30.05.85 r. W paczuszce masz składniki, o których rozmawialiśmy i 30$ zaliczki. Drugie tyle dostaniesz, jeśli faktycznie wyrobisz się ekspresem. do listu dołączone zostało 30$, kumoskrap oraz kwiaty szmaragdowego kaktusa |
31.05.85 r. Jestem pod wrażeniem ekspresu - tak mnie zamroczyło z tej radości, że dorzuciłem parę zielonych. Zapiszę sobie twój kontakt na przyszłość. Buziaki, do listu dołączone zostało 50$ |